Oldal frissítése

Woody Háziállatok kölykökkel

4,7 3 értékelés

Woody Háziállatok kölykökkel

Szórakoztató módon szeretnéd fejleszteni gyermeked gyakorlati tudását és motorikus képességét? Próbáld ki a Woody puzzlet! Ez a fa játék a legkisebbek számára készült. Bizonyára örömmel tölt el a tudat, hogy a játék cseh tervezők tollából származik, így a gyermekek is lelkesen üdvözölhetik a környezetükből jól ismert állatokat a képeken. A Woody puzzle használata fejleszti a logikus gondolkodást, az alakok felismerését, valamint a motorikus képességeket. A gyerekek imádni fogják a vidám, szép színeket és a játéknak köszönhetően rengeteg szórakoztató pillanatban lesz részük. 

A Woody - Háziállatok és kicsinyeik puzzle legfőbb jellemzői

  • Fa Woody puzzle
  • A legkisebbek számára készült
  • Cseh designerek tervei alapján
  • Fejleszti a logikus gondolkodást, az alakok felismerését a motorikus képességeket
  • Gyönyörű, színes kivitelezés
  • 8 részes puzzle
  • Praktikus fogantyúk az egyszerű összerakáshoz

A Woody puzzle játék célja

A játék megalkotásánál a cseh tervezők a logikus gondolkodás fejlesztésére helyezték a hangsúlyt. A puzzle 8 részből áll. A gyerekeknek annyi a dolguk, hogy felismerjék az állatokat és kicsinyeiket, majd helyesen összerakják őket. Emellett az egyes részek alakjára is figyelniük kell. Az egyszerűbb összeillesztés érdekében a részek praktikus fogantyúval lettek ellátva, amelynek köszönhetően a gyerekek könnyedén a helyükre rakhatják azokat.

Méretek:
29,5 × 22 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Darabszám

Darabszám 8 db

Téma

Téma Állatok

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa

Puzzle típusa

Puzzle típusa Berakós
Puzzle jellemzői Táblás

Anyag

Anyag Fa

Tulajdonságok

Típus Formaberakó puzzle
Rendeltetés Beltéri
Motívum Állatkák
Kód:  HRAif10731
Termékszám:  8591864919130

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05