Oldal frissítése

Woody formaválogató kirakó - ház és nap

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Woody formaválogató kirakó - ház és nap

Vezesd be kisbabádat a játékok lenyűgöző világába, ahol semmi sem lehetetlen, és ahol az álmok valóra válnak. Nem csak remekül fog szórakozni, hanem rengeteget tanul is, miközben olyan tapasztalatokra tesz szert, amelyek nagymértékben segítik egészséges, természetes fejlődését. A Woody didaktikai játékai fejlesztik a logikus gondolkodást és a képzelőerőt. A játék négy különböző formát tartalmaz (ház, fa, busz, nap), melyek vidám színekben pompáznak. Mindegyik három részből áll, ezeket kell a fakeretbe illeszteni. A formák keretbe helyezésével a gyermekek megtanulják felismerni a színeket és a formákat, és új szavakat tanulnak. 

Legfontosabb jellemzők

  • Oktató-fejlesztő játék
  • Színes didaktikai játék
  • Gyakoroltatja a színek és a formák felismerését, új szavakat tanít
  • Fejleszti a logikus gondolkodást és a képzelőerőt
  • 2 éves kortól ajánlott
  • Mérete 14,5 x 14,5 cm

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

 
Kód:  HRAa8121
Termékszám:  8591864911455

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15