Oldal frissítése

Woody B hangszer szett

5 5 értékelés
6 990 Ft

Woody B hangszer szett

Gyermeke egy kis zenész és már nem elég a fedő? Vegye meg a Woody zenei készletet. Ez a készlet különböző csoportok hangszereit tartalmazza, akár pengetős, ritmus vagy ütős. A gyermekek értékelni fogják a különböző hangszereket és egy bizonyos idő után maguk dönthetnek, hogy melyik a számukra legmegfelelőbb. Nagyon könnyen használhatók és minőségi anyagokból készültek, így már kis gyermekek is használhatják. A felnőttek is csatlakozhatnak hozzájuk és alapíthatnak egy együttest, amely már le tud játszani valamilyen dalt.

A Woody B zenélő készlet fő jellemzői

  • A B zenélő készlet különböző csoportok hangszereit tartalmazza
  • Ütős - xilofon és triangulum
  • Ritmus - maracas
  • Pengetős - tambura
  • Kisgyermekeknek alkalmas

Miből áll a Woody B zenélő készlet?

A botokkal ellátott xilofon kellemes hangokat ad. Az egyes billentyűk színkódoltak a könnyebb játszás érdekében. A műanyag tojások a maracas ritmikus eszközeit képviselik. A hangot úgy befolyásolja, ahogy a tojást a tenyerében tartja. A tambura a pengetős hangszereket képviseli. Széles körben használják az olasz vagy a roma zenében. A triangulum csodálatos hangokat ad, amelyek rezonálnak. Ütővel szólaltatják meg, amely a készlet tartalma. A hangok hossza ujjaival szabályozható.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus

Típus Dob, Xilofon, Triangulum, Csörgő, Csörgődob

Anyag

Anyag Fa

Funkciók

Funkciók Hangok, Dallam

Csomagolás

Hangszerek száma a csomagban 5 db
Kód:  HRAjd0889
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591864918935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10