Oldal frissítése

Woody Anna-Marie Villa

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Woody Anna-Marie Villa

A Villa Anna-Marie olyan babaház, amely a cseh Woody márka tervezőinek alkotása. Ez egy kiváló minőségű és kifinomult tervezésű játék, amely számos funkcionális elemet tartalmaz. Ezek közé tartozik egy mágneses, levehető erkély, egy mobil lépcső és egy zsanéros ajtó. A ház nyitott, és ennek köszönhetően minden része könnyen hozzáférhető. Az Anna-Marie Villa tömör fából készült, farostlemezzel kombinálva, amely a villa teljes szerkezetét könnyebbé teszi. A csomag 2 babát, és a különböző helyiségekhez összesen 13 tömör fa bútort is magába foglal. 3 éves kortól ajánlott.

A Woody Anna-Marie Villa legfontosabb jellemzői

  • A villa tömör fából és farostlemezből készült
  • Az Anna-Marie Villa rózsaszín, fehér és faszínű
  • A csomag 2 babát és 13 darab bútort is tartalmaz
  • 3 éves kortól ajánlott

Miért éppen az Anna-Marie Villát válaszd?

Woody Anna-Marie Villa minden kis hölgy babáinak szép és kényelmes otthona lehet. Az Anna-Marie Villa egy precíz tervezésű, praktikus és biztonságos, kiváló minőségű természetes anyagokból készült játék, amely nemcsak szórakoztatja a tulajdonosát, hanem segíti finommotoros mozgásának és kombinációs gondolkodásának fejlődését is.

Méretei:
53 × 32,5 × 51 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 32,5 cm
Szélesség 51 cm
Magasság 53 cm

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Kód:  HRAjd0830
Termékszám:  8591864918744

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15