Oldal frissítése

Wonder Workshop Kiegészítő készlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wonder Workshop Kiegészítő készlet

Van egy Wonder Workshop Dash robotod? Fedezd fel a további bővítési lehetőségeket és vedd meg a Dash and Dot kiegészítő készletet. A készlet nyuszifület és -farkincát, tolólapot és vontatószerkezetet tartalmaz. A robot könnyen programozható közvetlenül iOS vagy Android okostelefonról. Az okostelefon a robot távirányítójaként használható. A termék kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, hogy a nagyobb igénybevétellel is megbirkózzon. Természetesen egészségre nem ártalmas anyagból készült. A gyerekeknek minden bizonnyal első pillantásra megtetszik majd az elemek élénk színe. A Wonder Workshop Dash and Dot kiegészítő készlet csak a kiegészítőket tartalmazza, a robot nem része a csomagnak, ezt külön kell megvásárolni.

Wonder Workshop kiegészítő készlet - Dash and Dot főbb jellemzői

  • A Wonder Workshop kiegészítő készlet a Dash and Dot robottal kompatibilis kiegészítőket tartalmaz
  • A robot közvetlenül iOS vagy Android okostelefonról programozható és irányítható
  • A buldózer könnyedén takarítja el az útjába kerülő játékokat az asztalon
  • A farkinca érzékelőként működik
  • A vontatószerkezet segítségével a robot helyetted pakolja el a játékokat
  • A robotot a készlet nem tartalmazza
  • Kiváló minőségű anyagból készült

Helyezd rá a Wonder Workshop kiegészítő készlet elemeit a meglévő Dash and Dot robotodra

A Wonder Workshop kiegészítő készlet elemeit nagyon könnyű a Dash and Dot robothoz csatlakoztatni. Egyszerűen vedd ki a dobozból és rögzítsd a kiegészítőket a robotra a csatlakozó elemek segítségével. A fül a fejrészre, a farok a robot bal hátsó részéhez csatlakoztatható a rőgzítőgyűrűk segítségével. A vontatószerkezet a robot hátuljára, a tolólap pedig az elejére rögzíthető. Ezután futtathatsz egy alkalmazást, amely lépésről lépésre bemutatja a robot beállításait. Már kezdődhet is a véget nem érő játék.

Kód:  HRAjd1546
Termékszám:  857793005046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15