Oldal frissítése

Woki - programozás a kicsik számára

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Woki - programozás a kicsik számára

Az egyedülálló Woki didaktikai játék rengeteg szórakozást és fejlődési lehetőséget biztosít a gyerekek kreativitásában és programozói képességeiben. Ez a Made márka Zigybot kollekciójába tartozó robot, amely segítségre szorul, hogy kijusson a saját készítésű labirintusból. A gyerekek a csomagban található 81 elemből alkothatják meg a labirintust a saját elképzelésük szerint, vagy használhatják a 60 minta labirintus egyikét 4 különböző nehézségi szinten. A Woki robot képes felismerni a programozó szimbólumok színét és amikor azokkal érintkezik, végrehajtja a beprogramozott műveletet, ezáltal a szimbólumok átgondolt elhelyezésével elvezetheted azt a célállomáshoz. Miközben a Woki áthalad a labirintuson, hangokat ad ki és zenél. A játékhoz nincsen szükség mobilalkalmazásra, azonban a Woki működése három darab 1,5 V-os AAA elemet igényel, amelyeket a csomag nem tartalmaz.


A Woki didaktikai játék főbb jellemzői

  • A Made márka Zigybots kollekciójába tartozó Woki játék megtanítja gyermekeket a programozás alapjaira
  • 5 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • A gyerekek kreativitásukkal a 81 elérhető részből labirintust építhetnek egyenes úttal, kanyarokkal és kereszteződésekkel
  • Ha inspirációra lenne szükségük, akkor a labirintusokat megépíthetik a 60 előre definiált minta szerint, 4 nehézségi fokozattal
  • A gyerekek programozott színes jelzésekkel vezetik el Woki robotot a célponthoz, amelyek színét Woki előre beprogramozott művelettel képes felismerni és reagálni azokra.
  • A labirintusban haladva a Woki robot hangokat ad ki és zenél
  • Nincs szükség tabletre vagy okostelefonra a játékhoz
  • A Woki robotjátékot három 1,5 V-os AAA elem táplálja, amelyeket nem tartalmaz a csomag

Lépjenek be gyermekeid a programozás világába a színeket felismerő Woki robot segítségével!


Segíts Woki-nak kijutni az általad épített labirintusból

A Made márka Zigybot kollekciójába tartozó Woki robotikai és didaktikai játék a szórakozás végtelen forrása a gyermekek számára. A 81 elérhető elemből megépíthetik a saját labirintusukat, majd azt követően segíthetnek Woki robotnak kijutni abból. Az úton a robot mozgását a programozható szimbólumok segítik, ezeknek a színét a Woki képes felismerni, majd azt követően a beprogramozott műveleteket végrehajtani.

Programozás színkódolt szimbólumokkal

A gyerekek a saját képzeletük szerint, kreatív módon alkothatják meg a labirintusukat, vagy használhatják a 60 különböző, előre elkészített mintát a mellékelt rajzokon. Amint a labirintus készen van és behelyezték a színkódolt elemeket az üres nyílásokba, odatehetik a Woki robotot a kiindulóponthoz és megfigyelhetik, hogy sikerül-e elvezetni a célhoz. Amint keresztülutaznak a labirintuson, a Woki robot különböző hangokat hallat és zenél, így a gyerekek garantáltan nem fognak unatkozni. A játék működéséhez nincs szükség alkalmazásra, még tabletre vagy okostelefonra sem. A Zigybot Woki robotot három darab 1,5 V-os AAA elem táplálja, amelyet a készlet nem tartalmaz.

4 nehézségi szint a labirintusban Woki robotnak

Hogyha a gyermekeid nem szeretnék megalkotni a saját labirintusukat, választhatnak a 60 előre elkészített mintából, amelyet összesen 4 nehézségi szintbe soroltunk be.

  • 1. szint - 5-6 év (3 × 3 rész)
  • 2. szint - 6-7 év (5 × 5 rész)
  • 3. szint - 7-8 év (7 × 7 rész)
  • 4. szint - 8 év felett (9 × 9 rész)

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AAA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AAA

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Manuálisan
Programozás típusa A legkisebbeknek
Kód:  HRAbz06933
Termékszám:  8590756075664

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15