Oldal frissítése

Winfun kisasztal

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Winfun kisasztal

A játékasztalok sokféle szórakoztató játékot és tanulást kínálnak a gyermekek számára. Ez elmondható a Winfun asztalról is, amelyet különféle játékos tevékenységgel szereltek fel. Az asztal közepén lévő négy nagy gombbal az ábrázolt állatok hangjait lehet megszólaltatni. Egy kis mozdony körbejár az asztalon, amely szintén a játék része. Amikor a mozdony miközben végig megy az úton egy dallamot játszik. Az asztal négy sarkán négyféle szórakoztató tevékenységet fedezhetnek fel a gyermekek. A két ellentétes oldalfalon egy-egy klasszikus csörgő is megtalálható. A Winfun didaktikus asztalka egy éves kortól ajánlott.

A Winfun kis asztal legfontosabb jellemzői

  • Egy játékasztal tele különféle tevékenységgel és szórakozással
  • A Winfun leválasztható lábakkal ellátott asztalka
  • A szórakozás a fiatalabb gyermekek számára is elérhetővé válik
  • Hang- és fényhatásokkal működik
  • A kis vonat a játék része
  • A didaktikus asztal gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott

Rengeteg móka a fiatalabb és idősebb gyermekek számára egyaránt

A Winfun tele van különféle tevékenységekkel, amelyek minden gyermek figyelmét megragadják. A kisbabák játszhatnak egy öt billentyűs zongorán, amely a játék közben villog, megnyomhatják a váltókart, pörgethetik a golyókat, repülhetnek a méhecskék a virágok felett, vagy mozgathatják az aranyos pillangó szárnyait is. Ezen tevékenységek mindegyikét különféle hang- és fényhatások kísérik. Az asztal levehető lábakkal rendelkezik. Ezután a tábla közvetlenül a földre is helyezhető, így teljes hozzáférést biztosít minden olyan kisgyermeknek, akik még nem képesek sokáig állva maradni.

Méretek:
42 × 34 × 37,5 cm

Mellékelt elemekkel:
3 × AA


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAb0336
Termékszám:  4895038543638

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05