Oldal frissítése

Wiky Territory Laser Game - Double set

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Wiky Territory Laser Game - Double set

Az összes rajongói lövés játékok, paintball és hasonlók van egy új lehetőség, hogy ösztönözze az adrenalin. Az új dupla játék Kit Wiki Terület Laser Game kínál szórakoztató és biztonságos módon játszani a barátaival egy csatában lőfegyverek, nincs szükség golyók (golyók), vagy nem továbbítja a káros fényt szemét. Pisztolyok nagyon kifinomult ergonómiai. Bocsátanak ki, valósághű hangzás és a rázkódás és vibráció interferencia jelentéseket. A maszk és a pisztoly-készlet életek száma és az életüket. Maszk, beállíthatja azt a méretet.

Mert ez a játék, akkor szükség van legalább két játékos készlet kombinálható más készülékek eltérő típusú fegyvert. Fegyverek és maszkok teljesen kompatibilisek. A legnagyobb játékosok száma korlátozott.Csak válaszd ki a fegyvert tartozó egyik a négy résztvevő csapatok és a szórakozás lehet kezdeni.

A csomag tartalma:
2 pisztolyok
2 maszk

Reach fegyverek:
30 m

Méret fegyverek:
28 cm

Szín:
Fehér és Zöld

Ajánlott kor:
5+

elemek:
Fegyverek: 8 × A 1,5V (tartozék)
Gun: 6 × 1,5 V AG13 (a csomag tartalmazza)

anyaga:
Plast

Kód:  HRAa10168
Termékszám:  8590331245239

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20