Oldal frissítése

Wiky Territory lézer játék szett

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Wiky Territory lézer játék szett

Legyen részed egy izgalmas játékban ezzel a szettel! Nagyszerű a lövöldözős játékok vagy a paintball játékok szerelmeseinek, és mindenkinek, aki szeret játszani! Az új Wiki Territory játék szórakoztató és biztonságos csatát ígér a barátaiddal. A pisztolyokhoz nincs szükség golyókra, és nem bocsájtanak ki káros fényeket. A pisztolyok nagyon finom, ergonomikus formával rendelkeznek. Valósághű hang és vibráció teszi még élethűbbé a játékot. A készletben található maszk számolja a megmaradt életek számát, emellett mérete pontosan a te méretedre igazítható. 

A játékhoz két játékosra van szükség felszereléssel. A szett könnyen kombinálható más pisztolyokkal. Nem csak a pisztoly, de a maszkok is teljesen kompatibilisek egyéb termékekkel. A játékosok száma nem limitált, szóval mindenki részt vehet a játékban. Csak alakíts csapatokat és kezdődhet is a játék! 

A csomag tartalma:
1 pisztoly
1 maszk

Pisztoly hatótávolsága:
30 m

Pisztoly mérete:
28 cm

Szín:
Fehér vagy zöld

Ajánlott kor:
5+

Elemek:
Pisztoly: A 4 × 1,5 V elem (a csomag tartalmazza)
Maszk: 3 × 1,5 V AG13 gombelem (a csomag tartalmazza)

Anyaga:
Műanyag

 
Kód:  HRAa10169
Termékszám:  8590331245246

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10