Oldal frissítése

Walachia Vasútállomás

8 490 Ft

Walachia Vasútállomás

A Walachia Vasútállomás egy 213 darab, különböző méretű fa építőelemből álló építőjáték szett - a különféle elemek tetők, ablakok, ajtók, falak és talapzatok építésére használhatók fel. A különálló elemeket fa- vagy papírragasztóval ragaszthatod össze (nem a csomag része). A csomag tartalmaz egy lépésről lépésre mindent elmagyarázó útmutatót tartalmaz. A szett emellett csiszolópapírt is tartalmaz a kisebb alakítások elvégzéséhez. Építs egy valódi vasútállomást, és döntsd el te, mikor indulnak vagy érkeznek városkádba a vonatok! Ajánlott: 6 éves kortól.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban lévő jogi normának és szabályozásnak. Természetesen a termék rendelkezik CE konformitási minősítéssel is.

Legfontosabb jellemzők

  • Építs egy 3D vasútállomást
  • Tartós fa gerendák és egyéb alkatrészek
  • Részletes használató útmutató képekkel
  • 213 építőelem
  • Egyszerű összeszerelés ragasztó segítségével
  • A csomag része egy csiszolópapír

Csomag mérete:
400 × 180 × 180 mm

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Darabszám

Darabszám 213 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa
Téma Épületek
Kód:  HRAmm138
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594036430365
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20