Oldal frissítése

Wader - Super Truck tűzoltóautó

Kiegészítők a termékhez

Wader - Super Truck tűzoltóautó

Jó minőségű műanyag tűzoltóautó létrával, amelynek alakja és anyaga is jól kimunkált, mint egy igazi tűzoltóautónak. Bizonyára értékelni fogja a kihúzható létrát. Ha a rejtett tartályt megtölti vízzel, akkor a beépített tömlőn keresztül locsolhatja is a tüzet. A tűzoltókocsi rendkívül erős és jó minőségű műanyagból készült. Ezzel a modellel a gyerekek nagyon jól szórakozhatnak és különösen boldoggá teheti a tűzoltás szerelmeseit. 

Fő előnyök:

  • Anyag: Kiváló minőségű, erős műanyag
  • Tolólétra
  • Fel lehet tölteni vízzel
  • Méretek: 77,5 × 28 × 20 cm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 77,5 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 20 cm
Kód:  HRAa4920
Termékszám:  5900694365704

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05