Oldal frissítése

Wader Middle Truck Billenős Teherautó sárga

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Wader Middle Truck Billenős Teherautó sárga

Ez a sárga Wader Middle Truck Billenős Teherautó minden kisfiú álma, aki szeret az autókkal játszani. A teherautónak teljesen működő billencs platója  van, így különböző anyagokat, például homokot vagy földet lehet betölteni a raktérébe. A billencsnek van egy kiömlés védelme, a rakomány spontán kiszóródásával ellen, így az építkezéshez a rakomány biztonsággal szállítható már nem szóródhat szét! Az autó minőségi anyagból készült, amely garantálja a játék tartósságát. Természetesen a használt műanyagok biztonságosak. Az autó praktikus fogantyúval rendelkezik, így könnyedén el lehet vinni a homokozóhoz.

A Wader Middle Truck Billenős Teherautó Főbb jellemzői

  • Wader márkájú közepes méretű műanyag autó
  • A dömper platójának van egy biztonsági zárja a rakomány véletlen kiömlése ellen
  • Praktikus fogantyú a könnyű hordozhatósághoz
  • Biztonságos, és egészségre nem ártalmas műanyagokat tartalmaz
  • Alkalmas a gyermekek 12 hónapos korától
  • Csomagolás egy szép dobozban

méret:
38 cm

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 38 cm
Kód:  HRAif3377
Termékszám:  5900694321212
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05