Oldal frissítése

Wader - Gigant traktor utánfutóval

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Wader - Gigant traktor utánfutóval

Minőségi műanyag traktor pótkocsival: precíziós formaterv és tartósság, pont olyan, mint egy igazi traktor. A pótkocsi kapacitása 60 kg, a traktoré még több: legfeljebb 100 kg, köszönhetően a rendkívül tartós és jó minőségű műanyagnak.  Bizonyára tetszeni fog, hogy az utánfutót önálló járműként is lehet használni. Ezzel a modellel a gyerekek nagyon jókat játszhatnak, különösen azok, akik rajonganak a mezőgazdasági gépekért. 

A legfontosabb előnyök:

  • Anyaga: Kiváló minőségű, tartós műanyag
  • Max. traktor terhelés: 100 kg
  • Max. dömper kapacitás: 60 kg
  • Hossza: 102 cm
  • Szélesség: 32.5 cm
  • Magasság: 33 cm

 

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EC június 18-i, a játékok biztonságáról hozott normáinak, és minden cseh szabályozásnak. Természetesen rendelkezik EC megfelelőségi tanúsítvánnyal.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa4923
Termékszám:  5900694661004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05