Oldal frissítése

Wader - Gigant Truck Dömper

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Wader - Gigant Truck Dömper

A kiváló minőségű műanyag teherautó kifinomult formájával és tartósságával olyan, akárcsak egy valódi építőipari dömper. Az építőipari jármű akár 150 kg-mal terhelhető, a billenthető pótkocsi véletlen nyitás elleni védelemmel van ellátva. A teherautó kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. Ezzel a modellel rengeteg szórakozás vár gyermekeire, különösen az építőgép rajongóinak okoz nagy örömöt.

Legfontosabb előnyök:

  • anyaga: kiváló minőségű, tartós műanyag
  • a pótkocsi max. terhelhetőség: 150 kg
  • hossz: 55 cm
  • szélesség: 32 cm
  • magasság: 36,5 cm

 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009.június 18-i 2009/48/EK irányelvének és minden törvényi előírásnak a magyar jogszabályoknak megfelelően. Természetesen EC megfelelési nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRAa4918
Termékszám:  5900694650008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15