Oldal frissítése

Volkswagen Amarok kék lakk

Kiegészítők a termékhez

Volkswagen Amarok kék lakk

Ez az autó minden kisfiú álma! A kék lakkozott Volkswagen Amarok az eredeti autó valósághű mása, igazi funkciókkal és remek felszereltséggel. A kis autósok így átélhetik a vezetés élményét. Helyezd magad kényelembe a széles bőrülésen, kapcsold be a biztonsági övet, és egyszerűen csak adj gázt, hogy az autóval máris indulhass a legújabb kalandra. Négy motor hajtja az öszkerékmeghajtású járgányt, így még a nehezebb terepen is boldogul, köszönhetően a Volkswagen Amarok magasított alvázának. Az elektromos autó három sebességbe tehető előremenetben, valamint egybe hátramenetben. A szülők a távirányító segítségével szabályozhatják a jármű sebességét. A puha EVA kerekek biztosítják a sima és csendes autózást. Az autó hanghatásokkal, fényekkel, USB csatlakozással és még számos egyéb izgalmas tulajdonsággal rendelkezik.

A kék lakk Volkswagen Amarok legfontosabb jellemzői

  • Öszkerékmeghatjású, négykerekű pick-up gyerekeknek
  • A Volkswagen Amarok tökéletes, miniatűr mása
  • Magasított alváz és felfüggesztett tengelyek az egyenetlen terep és a pocsolyák között történő egyszerű közlekedéshez
  • Működő lámpák, kürt, műszerfal háttérvilágítással
  • Könnyű indítás nyomógombbal és sebességszabályzás a kar segítségével
  • A kék színű Volkswagen Amarok autót négy 35 W-os motort hajtja
  • Az autó 3-7 km/h sebességgel halad előre, előrementben három, hátramenetben egy sebességet kínál
  • Az autó sebességét távirányítóval is vezérelheted a STOP funkcióval
  • Sima indulás, rángatás nélkü
  • Lágy polimer EVA kerekek a sima és csendes autózás érdekében
  • Nagyméretű belső tér, csomagtartóval, nagyobb gyermekek számára is megfelel
  • Nagyszerű kiegészítés az SD kártya vagy USB csatlakozó
  • Adapter is jár hozzá, amely jelzi az akkumulátor töltöttség-szintjét
  • Ideális 3-8 éves gyermekeknek

Volkswagen Amarok parádés felszereltséggel

Ez egy gyermekek számára készült autó, de ez nem jelenti azt, hogy nem tökéletes a felszereltsége. A srácok örülnek majd a nagy, kényelmes bőrülésnek, a méretes rakodó térnek, a működő első és hátsó lámpáknak, a számos beállítási lehetőségnek és a háttérvilágítással rendelkező műszerfalnak, így valódi autóként tekinthetnek rá. A kék lakk Volkswagen Amarok rengeteg szórakozást kínál a kürtöt megszólaltató gombokkal, az általad választott zene lejátszásával, amelyet USB-ről vagy SD kártyáról is elérhetsz. Hangokat és effekteket is vezérelhetsz. Mindezen funkciók bekapcsolása a kormánykeréken is lehetséges. 

A biztonság először

Ha gyermeked a kék lakk Volkswagen Amarok elektromos autóban ül, nem kell aggódnod, hogy megszökik, felborul vagy váratlanul irányt vált. A 2,4 GHz-es távirányító segítségével kézben tarthatod az autókázást. Könnyedén beállíthatod és szabályozhatod a kis jármű sebességét vezetés közben, vagy bármikor, amikor szükség van rá, leállíthatod a STOP funkcióval. Természetesen a biztonsági övek sem hiányozhatnak. 

Csak töltsd fel a Volkswagen Amarokot és már indulhattok is!

A négy 12V 35 W-os motort kényelmesen feltöltheted a mellékelt, töltöttséget is jelző adapterrel 5-8 óra alatt. 3-7 km/óra sebességnél az autó körülbelül 2 órát működik, súlytól és a tereptől függően. A Volkswagen Amarok autó nem igényel karbantartást, kivéve az alkalmankénti tisztítást.

Méretek:
130 × 75 × 55 cm

Kód:  HRAif7094
Termékszám:  8586019940589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20