Oldal frissítése

Bigjigs Vasúti kereszteződés

4,0 2 értékelés
3 090 Ft

Bigjigs Vasúti kereszteződés

Az 1985-ben alakult angol Bigjigs cég elkötelezetten törekszik arra, hogy minél csodálatosabb játékokat állítson elő fából. Kiemelt hangsúlyt helyeznek a vevők elégedettségére, a minőségre, valamint a felhasznált anyagok eredetiségére. Engedd, hogy téged is elbűvöljenek a teljesen természetes anyagok, és ismerd meg azt a remek érzést, amelyet a fából készült játékokkal való játék élménye jelent.

A Bigjigs fa vonatkészletei igazán végtelen lehetőségeket kínálnak tulajdonosaiknak – éld ki kreativitásodat, és hozz létre a fa szerelvényekből egy olyan vasúti világot, amelyről mindig is álmodtál. Ezek a játékok nem csak a gyermekek számára kiválóak, hanem a vonatok szerelmeseinek is ajánljuk bármely korosztályból. A készletben található vonatok és egyéb kiegészítők a piacon kapható más játékvonat-márkákkal kombinálhatók, így igen széles választék áll rendelkezésre a különféle elemekből.

A nagyon praktikus vasúti kereszteződés biztonságosan ötvözi a két világot - az autókét és a vonatokét. A kereszteződés gyönyörű színekben pompázik és részletekben is bővelkedik.

Műszaki adatok:

Szett:
Vasúti átjáró

Ajánlott kor:
3 év

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Sín típusa Mechanikus
Anyag Fa

Csomagolás

Csomag tartalma Vasúti átjáró

Összeállított pálya méretei

Szélesség 16 cm
Kód:  BGJ510
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621091180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15