Oldal frissítése

Világító tank

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Világító tank

Ezzel az egyedülálló erőteljes páncélozott járművel, melynek lánctalpa, tornya és ágyúja is van, minden gyermek a sereg egy kis tagjává válthat és beszállhat a hadjáratba. Az eredeti harckocsi jó minőségű fémből készült és rengeteg nagyszerű tulajdonsággal van ellátva. A 14 cm-es harckocsinak ágyúval felszerelt mozgatható tornya van. A tank hátrahúzható a lendkerekek segítségével valamint egyedi fény és hangjátékkal rendelkezik! Számos ismert parancsot képes lejátszani cseh nyelven.  A következőket hallhatod: "A parancsomra tölts!'', "Készülj a tüzelésre!", "Vonulj védekező állásba!". Most a kis harcosod harcolhat és legyőzheti az ellenségét. Ebben az egyedi harckocsi modellben minden kisfiú az örömét leli. 

Legfontosabb jellemzők

  • Eredeti és minőségi fém design
  • 14 cm-es harckocsi modell
  • Cseh nyelvű
  • Felhúzható
  • Villogó lámpák, forgatható torony ágyúval
  • Ajánlott 3 éves kortól 
  • Elemmel működtetett

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Zöld

Méret és súly

Hosszúság/mélység 14 cm
Kód:  HRAa8303
Termékszám:  8592117657144

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10