Oldal frissítése

Vilac Érintse meg és keresd meg farm

4,5 4 értékelés
9 990 Ft

Vilac Érintse meg és keresd meg farm

A Vilac népszerű didaktikai játéka, ezúttal második változatában, 2 éves kortól alkalmas gyermekek számára. Az egyedi fa formákat, amelyek mezőgazdasági formákat ábrázolnak, egy átlátszatlan csőben lévő zacskóba helyezzük, amely egyben a teljes készlet praktikus csomagolása is. A játékosok egymás után benyúlnak a zacskóba,  megragadnak egy-egy alakzatot, és megpróbálják kitalálni a nevét. A Vilac Érintsd meg és találd ki didaktikus játékot számos verzióban élvezheted. Ha az idősebb gyermekek számára megfelelő lottó vagy bingó formát választod, akkor képkártyákat is használni fogsz. Az Érintsd meg és találd ki arm játék 2–5 játékos számára készült, előállítása környezetbarát.

A Vilac Érintsd meg és találd ki farm didaktikai játék főbb jellemzői 

  • A játékot 2-5 játékos számára tervezték kétéves kortól
  • Praktikus csomagolás, amely a játék számos lehetőségét rejti magában
  • A Vilac Érintsd meg és találd ki farm 41 elemet tartalmaz
  • Mezőgazdasági formákat ábrázoló figurákkal és megfelelő kártyákkal
  • A Vilac Érintsd meg és találd ki farm játékkal lottó és bingó is játszható
  • Az egyes részek fából készültek, a játék előállítása környezetbarát

Sok variáció a Vilac játékra egyetlen csomagban

A kis farmereknek szánt Érintsd meg és találd ki farm játéka számos változattal rendelkezik. A legfiatalabb fiúk és lányok számára a legegyszerűbbtől kezdve egészen a bonyolult változatokig, amelyekben a játékosok a mellékelt kártyákat is használják. Például helyezd az összes kártyát egy kupacba arccal lefelé, és hagyd, hogy a játékosok vegyenek egyet a kupacból, majd a dobozba nyúlva keressék meg a kártyához tartozó megfelelő alakzatot. Ha az első játékos nem választja ki a megfelelő elemet, akkor átadja kártyáját a következőnek. Minden darab után tegye vissza az elemeket a zsákba. A játék akkor ér véget, amikor a kupacban lévő kártyák elfogynak. És a győztes az, aki a legtöbbet gyűjtötte. Vagy játssz  lottót, bingót a Vilac Érintsd meg és találd ki farm játékkal. Sőt, te magad is kitalálhatod saját játékverzióidat, de akár egy gyönyörű farmot is felépíthettek. 

Anyag: 
fa, karton

Méretek:
16 × 16 × 16 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRAnk002033
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3048700524102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20