Oldal frissítése

Taf Toys Vibráló fiú

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Taf Toys Vibráló fiú

A vibráló kutyus remek szórakozató játék már az egészen kicsi babák számára is. A kellemes tapintású textilből készült figura élénk színeinek és mintázatának köszönhetően azonnal magára vonja a baba figyelmét. Ha meghúzzuk a rugalmas zsinórt, a kutya vibrálni és csörögni kezd, mivel fülei zörgős anyagból készültek. Ezen tulajdonságainak köszönhetően felkelti a baba kíváncsiságát, fejleszti finommotorikus és vizuális készségeit. A játék kiságyra, autósülésre vagy babakocsira egyaránt felszerelhető.

Jellemzők:

Ajánlott:
Újszülött kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  FOB071
Termékszám:  605566117355

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20