Oldal frissítése

Velociraptor Junior

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Velociraptor Junior

Gyönyörű felfújható játék Velociraptor a fiatal és az idősebb gyermekek számára. Ha éppen nem játszol veel, akkor tedd fel a szekrényre, mint dekorációt! Különösen értékelni fogják az őskori állatok kis rajongói. A dínó tökéletes társ a játékra a szabadban - a kertben vagy a medence mellett. A gyermekek szinte bárhol játszhatnak vele,  hála a puha anyagnak, nincs sérülési kockázat a gyermekekre nézve. A velociraptor egy didaktikai eszközként is szolgálhat, amely segítségével bevezetheti a gyerekeket az őstörténet titkaiba. Szerezze meg a dínót egy olyan játéknak, amivel gyermeke jól érezheti magát!

tulajdonságok játékok

  • Játékok hossza 66 cm
  • játékok magassága 40 cm
  • felfújható játék

dinoszaurusz Velociraptor

A közepes méretű dromaeosauridák közé tartozó Velociraptor felnőtt példányai nagyjából 2,07 méter hosszúak és (csípőjüknél) 0,5 méter magasak voltak, tömegük 15 kilogramm lehetett. . Állkapcsuk mindkét oldalát 26–28, egymástól távol álló fog szegélyezi, melyek hátsó éle recésebb az elsőnél – feltehetőleg azért, hogy a gyorsan mozgó zsákmányt könnyebben meg tudják ragadni és a szájukban tudják tartani.

 
 
Kód:  HRAa6764
Termékszám:  894680000418

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15