Oldal frissítése

Úszógumi nyakra Flipper piros

4,6 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Úszógumi nyakra Flipper piros

A víz életet ad, mindennek az alapja. A Föld, amelyen élünk, és a test, amelyben lakunk. A víz védi a magzatot, és segít, hogy az ember kifejlődjön. Ezért természetes, hogy a víz varázslatosan vonzza a gyermekeket. Nincs jó indok arra, hogy megtiltsuk ezt a kapcsolatot, éppen ellenkezőleg, csak győződjünk meg arról, hogy utódunk biztonságban van. Ebben segít ez az úszógumi.

Legfontosabb jellemzői

  • Teljesen biztonságos
  • Újszülött kortól
  • Vidám, színes kinézet

Úszó a kisgyermekből

Széles körben ismert, hogy az úszás jót tesz csecsemőknek. Ezért egyre több anya viszi úszni gyermekét. Hagyja, hogy gyereke élvezze az úszás örömét már a legkisebb kortól. Ez az úszógumi remek megoldás erre mivel mosható és nem mérgező anyagokból készült.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játék biztonsági irányelveinek és minden cseh jogi normának. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozat is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Méretek

Átmérő 88 cm

Tulajdonságok

Típus Úszógumi
Személyek száma 1
Rekeszek száma 2
Anyag PVC
Kód:  HRAa5226
Termékszám:  8592190105044

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05