Oldal frissítése

UNO

4,9 163 értékelés
2 990 Ft

UNO

A népszerű UNO társasjátékot minden kártyarajongó imádni fogja. Ez a játék hasonlít a klasszikus mau mauhoz, de több játéklehetőséget kínál, így egy kicsit érdekesebb is. Az UNO-t játszhatjátok ketten, vagy akár többen is. A játékszabályok hasonlóak a népszerű mau mau játékhoz. A feladat az összes kártya felhasználása az ellenfelekkel szemben. Ne feledkezz meg a speciális kártyákról sem, amelyek megváltoztathatják a játék egész menetét. Az UNO tökéletes bármilyen partiba, de az egyszerű szabályoknak köszönhetően még a gyerekek is könnyen megértik, így unaloműzőnek a családi délutánokra is remek választás



Az UNO kártyajáték legfontosabb jellemzői

  • Világszerte népszerű kártyajáték, hasonló a mau mauhoz
  • A speciális kártyák megváltoztatják a játék menetét
  • Egyszerű szabályok
  • A játék 7 éves kortól is alkalmas
  • Ideális utazáshoz, de bulikba is
  • UNO kártya 2-10 játékos számára

Az UNO speciális kártyái megváltoztatják a játék menetét

A játékosok feladata, hogy megszabaduljanak a kezükben lévő összes kártyától, de csak azonos színű kártyák dobhatók el. Vannak azonban olyan különleges kártyák is a játékban, amelyek lehetővé teszik a szín megváltoztatását, az adott körre stopot adnak az ellenfélnek, vagy megengedi egy kártya húzását. Ennek köszönhetően könnyedén megfordítható a játék menete.

Zsebváltozat, amely ideális utazáshoz vagy buliba

Zsebváltozatának köszönhetően ideális utazáshoz, de kiváló szórakozást nyújt bulikban vagy családi összejövetelek alkalmával is.  Az nyer, akinek elsőként marad egyetlen kártya a kezében De ne felejtsd el majd bekiabálni, hogy UNO!


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Kártyajáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 10
Játék hossza 10 perc

Nyelv

Nyelv Cseh

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Party, Családi

Sorozat

Termékszéria UNO

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRA183e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  746775036720

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05