Oldal frissítése

Unicorn Iconic Szett

Kiegészítők a termékhez

Unicorn Iconic Szett

Elsős gyermekednek keresed a tökéletes iskolatáskát? A(z) Unicorn Iconic Szett összeállítás ötletes formája és praktikussága azonnal el fog varázsolni. Belsejének felosztása lehetővé teszi, hogy egyszerűen elférjenek benne a tanszerek és még akkor is megtartja a formáját, ha nem pakoltad tele. Egy szép tolltartó is jár hozzá, amelyre minden gyereknek szüksége van. A tornazsákban nehézség nélkül viheted el otthonról magaddal a könnyebb iskolai eszközeidet vagy papucsodat, váltóruhádat. A méretre igazítható vállpántok tovább fokozzák a kényelmes viselést. Valamint, megakadályozza a gyermek gerincének rossz fejlődését. Az anatómiai hátrész elősegíti a gerinc optimális fejlődését. Az integrált fényvisszaverő csíkok garantálják, hogy a gyermek ködös időben is látható marad. A(z) Karton P+P iskolatáska szettje 6 éves kortól ajánlott. Kapacitása 20 l, tehát a gyermek minden könyvet és segédeszközt magával tud vinni. Mérete (hossz x szélesség x magasság): 33 cm × 31 cm × 18 cm.

A(z) Unicorn Iconic Szett iskolatáska szett lényegesebb jellemzői

  • A(z) Karton P+P iskolatáska szettje elsősorban lányoknak készült
  • Könnyedén elférnek benne a tanszerek
  • Az összeállításhoz egyszintes tolltartó is jár, amely írószer készletet nem tartalmaz
  • A sportzsák ideális váltóruha és papucs tárolásár
  • A méretre igazítható vállpántok segítik a komfortosságot, illetve megakadályozzák a gyermek gerincének rossz fejlődését
  • Fényvisszaverő részletek a gyerek biztonságáért
  • A táska hátfala a gyermek hátához, gerincéhez tökéletesen igazodik

A(z) Unicorn Iconic Szett aktatáska lényegesebb tulajdonságai

Az ergonomikus, párnázott hátrész elősegíti a helyes testtartást és a gerinc egészséges fejlődését. A cipzáras oldalsó zsebben a gyermeked egy nagy adag uzsonnát is magával tud vinni. A méretre igazítható vállpántok tovább fokozzák a komfortos viselést. A kemény belső résznek köszönhetően a füzetek és a tankönyvek nem fognak begyűrődni. A fényvisszaverő elemek garantálják, hogy a gyermek szürkületben is látható marad.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Nem felszerelt tolltartó, Tornazsák

Tolltartó

Felszerelés Íróeszközök nélkül
Kód:  HRAdn02332
Termékszám:  8596424114536

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20