Oldal frissítése

Ujjbáb szett - Mesebeli karakterek szett

5 4 értékelés
6 990 Ft

Ujjbáb szett - Mesebeli karakterek szett

A 6 darab ujjbábból álló szett megragadja a gyermekek figyelmét. Ezek az ujjbábok különböző mesebeli karaktereket ábrázolnak, és fejlesztik a gyermekek fantáziáját. Érdekes történeteket hozhatnak létre, saját meséket alkothatnak, és így tovább. Ez az ujjbáb szett remek szórakozást nyújt Önnek és gyermekének egyaránt. Az ujjbáb szett 3 éves kortól ajánlott. Kellemes, puha anyagból készült.

Ezeket az ujjbábokat az angol Bigjigs gyártotta, mely 1985-ben alakult. Kezdetben kizárólag fa puzzle-k gyártásával foglalkozott. Minden játékuk kézzel és a cég alapítóinak nagy gondoskodásával készült, akik később a piacon értékesítették termékeiket. A vásárlók hamar megszerették a bájos játékokat, és a termékkínálat bővítésére, postai úton történő szállítás, illetve katalóguson keresztüli rendelés lehetőségére kérték a gyártót. A Bigjigs vállalat továbbra is az alapító család tulajdonában áll. Játékait Nagy-Britanniába és Nyugat-Európába szállítja. Minden Bigjigs játékot Angliában terveztek. A Bigjigs gyártó játékainak minőségét tesztek igazolják, és megfelelnek minden értékesítési feltételnek az EU-ban, illetve az USA-ban.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus

Típus Báb
Báb kivitele Ujjra

Motívum

Motívum Tündérmesék

Tulajdonságok

Anyag Fa, Textil

Méret & súly

Magasság 17 cm
Tömeg 190 g

Csomagolás

Bábok száma a csomagban 6 db
Kód:  BGJ145
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621087046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20