Oldal frissítése

Ujjbábok - Piroska és a farkas

3 490 Ft

Ujjbábok - Piroska és a farkas

Ez a hat darabos ujjbáb sorozat minden gyermek figyelmét felkelti majd. Ezek a bábok személyre szabják a Piroska és a farkas mese karaktereit,  és segítenek a gyermek fantáziájának fejlesztésében. Érdekes történeteket mesélhetsz vagy létrehozhatsz saját verziót a klasszikus mesékből az ujjbábok segítségével. Ezzel a készlettel neked és gyermekednek sokféle szórakozásban lehet részed.  Az ujjbábok  3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmasak, és puha anyagból készülnek.

Ezeknek a ujjbáboknak a készítője az 1985-ben alapított Bigjigs angol cég, amely először csak fából készült puzzle gyártásával foglalkozott. Az összes játékot kézzel készítették és a tulajdonosok a piacon értékesítették saját termékeiket. A vásárlók nagyon szerették a játékokat, így megpróbálták bővíteni kínálatukat más játékokkal is, valamint megoldani, hogy katalóguson keresztül rendelve, postai úton küldhessék őket. A Bigjigs továbbra is az eredeti család tulajdonát képezi, és a játékokat az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában értékesítik. Minden fából készült Bigjigs játékot Angliában terveznek. A Bigjigs játékok minőségét tesztelik és megfelelnek az EU-ban és az Egyesült Államokban történő értékesítés valamennyi feltételének.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 18 cm

Tulajdonságok

Típus Játék szett
Fajta Figurák, Állatkák
Használat Játékhoz
Figurák száma 6 db
Anyag Textil

Játékszettek

Darabszám a készletben 6 db

Típus

Típus Báb
Báb kivitele Ujjra

Motívum

Motívum Tündérmesék

Tulajdonságok

Anyag Textil

Méret & súly

Magasság 18 cm

Csomagolás

Bábok száma a csomagban 6 db
Kód:  BGJ146
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621087053

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10