Oldal frissítése

Ugears 3D mechanikus trezor

1,0 1 értékelés
22 890 Ft

Ugears 3D mechanikus trezor

Ez a termék egy eredeti, háromdimenziós  (3D),  fából készült,  Ugears márkájú kirakójáték,   amiből meg lehet építeni egy teljesen működőképes  trezort (széfet)  kisebb  értékeink számára.  A mechanikus trezort  biztonságosan be lehet zárni egy opcionálisan kiválasztható,  háromjegyű kóddal. A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. Mindegyik modell részletes összeállítási útmutatást tartalmaz. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató.

Az Ugears 3D Puzzle mechanikus trezor - készlet főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • A mechanikus trezor- készlet alkalmas a gyerekeknek 14 éves kortól

Méretek:
19.8 ×18.5 ×17,6 cm
belső tér 15.5 × 14 ×10.5 cm

Darabszám:
179 

Figyelmeztetés:
A kirakójáték  megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Téma

Téma Mechanika

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRAif5640
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4820184120228
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20