Oldal frissítése

Ugears 3D mechanikus traktor

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ugears 3D mechanikus traktor

Ez a termék egy eredeti háromdimenziós (3D),  fából készült,  Ugears márkájú  kirakójáték,amiből meg lehet építeni egy teljesen működőképes traktort. A mechanikus fa- traktor egy üdvözlet a  múlt századból, és  örömére szolgál mindenkinek, aki szerelmese a történelemnek. A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. Ez a modell egy lenyűgöző gumi- motorral  és üzemmód-váltókkal működik, amelyek  a traktort három üzemmódba tudják helyezni. A „park” módban a traktor helyben áll,  a „go” módban elindul,  a „sport” üzemmódban pedig szabadon nekiveselkedik,  és megy teljes sebességgel. Mindegyik modell részletes összeállítási útmutatást tartalmaz. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató.

Az Ugears 3D Puzzle mechanikus traktor - készlet főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • A mechanikus traktor- készlet alkalmas a gyerekeknek 14 éves kortól

Méretek:
Csomagolás 37 x 17 x 3 cm-es
Összeszerelt traktor 20.1 × 8,7 ×13,7 cm
Darabszám:
97 

Figyelmeztetés:
A kirakójáték  megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

 
Kód:  HRAif5636
Termékszám:  4820184120181
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05