Oldal frissítése

Ugears 3D mechanikus színház

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ugears 3D mechanikus színház

Ez a termék egy eredeti háromdimenziós (3D),  fából készült,  Ugears márkájú  kirakójáték,amiből meg lehet építeni egy teljesen működőképes színházat. A mechanikus 3D fa-színház varázsütésre visszaviszi az embert a gyermekkorába, a tündérmesék világába és a tündérmesék figuráihoz. Bárki lehet  egy meseíró, és kitalálhat  történeteket a bátor lovagról, a szép hercegnőről, a sárkányról vagy a gonosz  boszorkányról. A király és az ő vicces bohóca szeretettel üdvözli Önt  a várban. A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató.


Az Ugears 3D Puzzle mechanikus színház - készlet főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Nagyon szórakoztató modell
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • A mechanikus színház- készlet alkalmas 14 éves kortól

Méretek:
37 × 17 ×3 cm
Összeszerelt színház 21.3
× 7,7 ×18,9 cm
Darabszám:
70

Figyelmeztetés:
A kirakójáték  megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

Kód:  HRAif5635
Termékszám:  4820184120174
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10