Oldal frissítése

Ugears 3D mechanikus óra

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ugears 3D mechanikus óra

Ez  a termék egy eredeti, háromdimenziós (3D),  fából készült kirakójáték  az  Ugears márkától,  amiből meg lehet építeni egy mechanikus órát. A háromdimenziós órák érdekes és csodálatos eszközök, az egyik legérdekesebb modelljei az  Ugears készleteknek. Beállíthatjuk őket úgy, hogy a kívánt időt mutassák, 1-20 percig. Egy ilyen  óra szép kiegészítője lehet az Ön otthonának is. Emellett pedig arra is fel lehet használni,  hogy ez az óra mérje az időt az olyan  szórakoztató társasjátékok esetében, ahol időre kell elvégezni bizonyos feladatokat.  A   konyhában is tud segíteni, például,  ha tojást főz az ember.  A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. Az órának egy  egyedülálló hengeres ingája van,  és a hátulján pedig egy ön- beállító mechanizmusa. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató.

Az Ugears 3D Puzzle mechanikus óra - készletek főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • Az egyik legérdekesebb modell
  • A mechanikus óra-készlet alkalmas a gyerekeknek 14 éves kortól

Méretek:
37 × 17 ×3 cm
összeszerelt óra: 17,3 
× 8,0 ×25,6 cm
Darabszám:
107

Figyelmeztetés:
A kirakójáték  megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Darabszám

Darabszám 107 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa
Téma Óra, Mechanika
Kód:  HRAif5637
Termékszám:  4820184120167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15