Oldal frissítése

Ugears 3D mechanikai gőzmozdony finom részletekkel

4,5 2 értékelés
31 990 Ft

Ugears 3D mechanikai gőzmozdony finom részletekkel

Az eredeti háromdimenziós  (3D),  fából készült kirakójáték az Ugears márkától,  amiből precízen meg lehet építeni egy gőzmozdonyt. A mechanikus, háromdimenziós  (3D)   460-as famozdonyt, ami kitörölhetetlen szimbóluma a 19. századnak, és amely egyesíti az összes mechanikai és technikai újítást,  minden  modellszakértő    nagyra értékeli. Minden bizonnyal ez a modell lesz a legvonzóbb és az egyik legösszetettebb modellje az Ugears készleteknek. Elbűvöli az embert a részletgazdag és valósághű megjelenése. Különösen figyelemreméltó a nagy részletességgel kidolgozott masiniszta fülke a felszerelt behúzható létrával, az art-deco kazánnal és a nyitott „Troudem” a szenesajtóval. Igaz, hogy ezt a mozdonyt sodrott ’gumi- motor’ és  sebességváltó hajtja a forró gőz helyett, de egyébként a fő szerkezete pontosan úgy néz ki, és úgy működik, mint a valódi gőzmozdonyé. Megtalálhatóak az aszinkron működésű dugattyúk és szelepek, amelyek konvertálják az  energiát a meghajtó kerekekhez mozgatható rudazatrendszer, csuklók és forgattyúk segítségével. A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató.

Az Ugears  3D Puzzle mechanikus gőzmozdony főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Kifinomult részletek
  • Az egyik legösszetettebb modell
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • A gőzmozdony-készlet alkalmas a gyerekeknek 14 éves kortól

Méretek:
csomagolás 37 × 17 ×4 cm
Tagjai: mozdony 31.5
× 10 ×12,5 cm-es, kocsi 16 × 9 ×11.5 cm
Darabszám:
443

Figyelmeztetés:
A kirakó megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Darabszám

Darabszám 443 db

Téma

Téma Közlekedési eszközök

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRAif5641
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4820184120235
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05