Oldal frissítése

Turbo kígyó RC modell

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Turbo kígyó RC modell

A Turbo Kígyó egy RC Modell, amely minden kisfiú álmát valóra váltja. Ez a menő RC modell a rettegett koral kígyó alakjáról lett mintázva, képes kígyóként összekuporodni, egy helyben forogni, jellegezetes csúszásokat végrehajtani, és még számos egyéb meglepő mozdulatra is rávehető. Egyszerűen minden akadályt képes leküzdeni.

A modell magas minőségű, tartós műanyagból készült, így a zordabb körülményeket is képes elviselni. Irányítása során különféle fények villannak fel testén. Megnyerő megjelenésével minden srácot magával ragad. A te gyermekedet is bizonyára hosszú időn át lefoglalja majd, és az RC Modellek irányítását is segít majd megtanulni számára.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak. A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

Paraméterek

Típus

RC autó típusa Gyerek

Tulajdonságok

Fókusz Gyerek
Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú

Csomag tartalma

Csomag tartalma Modell

Szín

Szín Piros
Kód:  HRAa1247
Termékszám:  8421134007321

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10