Oldal frissítése

Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet

A mai modern játékok szórakoztató tulajdonságaikon kívül akkor a legjobbak, ha játékosan oktatják a gyerekeket. Pontosan ezt a funkciót látja el a csőbe rejtett játékvilág - egy különleges kézzel festett bizonyos témák köré épülő apró figurákból álló gyűjtemény ez!

Bártan lehet használni a fantáziát, kialakítani egy környezetet a figurák köré, a játékok tárháza kimeríthetetlen velük. Bízd a gyermeked fantáziájára, gyűjtsetek ágakat, homokot, köveket vagy bármilyen másik játékokat és kezdődhet a felhőtlen szórakozás!

A csomagolás, ami praktikus cső kialakítású, többször is újra használható, az apró játékok kiváló tárolóeszköze, így nem kell félnünk hogy azok elvesznek vagy rendetlenül hevernek majd otthonunkban. Használd ki ezt a remek csomagolást, védd a környezetet és tárold benne a legapróbb figurákat!

A legfontosabb előnyei:

  • Színes motívumok és tematika
  • Minden darab részletesen és kézzel festett
  • A csomagolás újra felhasználható
  • A Safari Toobs egy organikus játékszer!

tíz darab modell a tengerek és óceánok őskori világáról. Legtöbbjük az őskori hüllőket ábrázolja. Fajták: Liopleurodon, Ichthyosaurus, Elasmosaurus, Metriorhynchus, Tylosaurus, Nothosaurus, Dolichorhynchops and Basilsaurus, Chlamydoselachus, Henodus.

Témája:
Őskori tengeri élet

Tárolócső méretei:
5 × 5 × 33 cm-es

Figurák méretei:
4-7,5 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól!

 
Kód:  HRAa4988
Termékszám:  95866682408

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05