Oldal frissítése

Tronico RC Traktor přívěsem Micro New Holland T5.115

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tronico RC Traktor přívěsem Micro New Holland T5.115

Pótkocsi a márka Tronic léptékű 1:64 része egy sorozat Tronic Micro sorozat. A traktor egy távirányító LED (elöl fehér, hátul piros). Ez készült kiváló minőségű fém és műanyag, van mozgatható kerekek és lágy gumikkal eredeti minták (mint pótkocsi). A modell alapján állítják össze anyacsavarok a mellékelt eszközökkel és utasításokat. Ez alkalmas lelkes amatőrök, akik nem túl sok hely otthon. A modelleket engedéllyel, így eltér az eredeti gép. Ajánlott kor 12 év, így semmi sem akadályozza apukák és fiai csatlakozzanak épület és megy egy tesztvezetésre!

Legfontosabb jellemzők

  • Pótkocsi készletet a márka Tronic Micro New Holland T5.115
  • IR távirányító
  • LED
  • minőségű anyagból
  • Alkalmas gyermekek 12 éves
  • Fejleszti a logikus gondolkodás, a készségek és képességek a gyermekek

méretek:
17 × 6 × 6 cm

skála:
1:64

Utánfutó tömege:
190 g

Több részből áll:
454

tronic termékek

Mark Tronic termékeket kínál készletek szerelmeseinek minden korosztály számára. A készletek egy nagyszerű eszköz, különösen a gyermekek számára - biztosítva számukra nem csak szórakozás, hanem a fejlődés logikus gondolkodás, motoros képességek és koordinációs képességét.

csomag tartalma

A csomag tartalmaz 454 alkatrészek az építőiparban vontató és a pótkocsi, távirányító, matricák, szükséges eszközöket építeni a modell és utasítások képekkel a könnyű szereléshez. Elemek (4 AA) nem tartalmazza.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól

Darabszám

Darabszám 454 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fém, Műanyag

Projektek száma

Projektek száma 1
Kód:  HRAif2781
Termékszám:  4047385095616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15