Oldal frissítése

Trollok sminkes könyv

Kiegészítők a termékhez

Trollok sminkes könyv

Minden lány szeret szépítkezni és szívesen sminkeli ki magát. Ez az egyedülállóan inspiráló színes, szellemes és végtelenül elbűvölő trollos sminkes könyv már az első látásra elvarázsolja őket. A csomagban szemhéjfesték, szájfény, pirosító, sminkecset, hajkiegészítők, hajtincsek és tépőzárral rögzíthető virágok találhatók. Mindez egy dekoratív, tükörrel felszerelt könyvben tárolható, amelyben van egy kis troll is, akinek különféle frizurákat alkothatsz. A szett egészségre ártalmatlan anyagokból készült, így tökéletesen alkalmas gyermekek számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • Festékek sminkeléshez
  • Nem tartalmaz parabéneket
  • Színes csomagolás
  • Praktikus könyv formában

Játékos szépítkezés

A gyerekeket mindig könnyű játékra csábítani a meséből jól ismert karakterekkel.  Mivel a trollok színesek, így ez a szépség szett is vidám, rikító színeket tartalmaz. A felhasznált finom összetevők tökéletesen ártalmatlanok a gyermekek számára, a festékek nem tartalmaznak parabéneket. A tini lányok remekül fognak szórakozni ezzel a vidám, színes készlettel.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Trollok
Kód:  HRAa10369
Termékszám:  8001444198546

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05