Oldal frissítése

Trollok - Maddy

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Trollok - Maddy

A mindig vidám és jókedvű Trollok visszatérnek! Maddy nem csak egy hétköznapi fodrász, hanem vérbeli hajszobrász, aki bámulatba ejtő hajkölteményeket tud varázsolni. A figurához egy kis fésű tartozik, amelynek segítségével Maddy bolondos frizurákat hoz létre. Játssza újra Maddy-vel kedvenc jeleneteiket a mesefilmből, vagy alkossák meg a saját történeteiket gyermekével, és legyen részük rengeteg mókában és kacagásban!

Fő előnyök

  • A Trollok című népszerű animációs film figurája
  • A kis troll személyiségéhez illő kiegészítőket tartalmaz
  • A csomag egy kis fésűt is tartalmaz
  • A kis troll égnek álló, bolondos hosszú frizurát visel

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 23 cm

Innen ismerheted

Téma Trollok

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAa8694b
Termékszám:  ASRT5010994963583
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15