Oldal frissítése

Trollok: csillámos körömlakk készlet

Kiegészítők a termékhez

Trollok: csillámos körömlakk készlet

Minden lány szereti a színes festékeket és a szépítkezést. Ez a különleges, inspiráló, színes, vicces, és teljesen elképesztő Trollok mese első látásra elvarázsolja majd őket. A csomagban két csillogó körömlakk található, kék és rózsaszín színben, virágos üvegcsében. A kozmetikumok természetesen ártalmatlanok és összetételük alkalmas gyermekek számára is.

A termék legfőbb jellemzők

  • Körömlakk kék és rózsaszín színben
  • Virág motívum a lakkok üvegein, Trollok képekkel
  • Nem tartalmaz parabéneket
  • Színes csomagolás
  • Csomag mérete: 23 × 4 × 19 cm

Gyermek kozmetikumok

A gyerekek mesebeli karakterekké válása nagyon egyszerű. Az elfek létrehoztak gyerekek számára kifejlesztett, rikító színes kozmetikumokat. Ezek kíméletes összetevőket tartalmaznak, így tökéletesen alkalmasak számukra. Továbbá természetesen parabénektől mentesek is. A lányok ezzel a szórakoztató és színes manikűr készlettel nagyon jó élményekben gazdagodhatnak. 

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Trollok
Kód:  HRAa10366
Termékszám:  8001444198522

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20