Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Trollok Hátitáska

Kiegészítők a termékhez

Trollok Hátitáska

Mindig tele vannak a zsebeid és már nincs hová tenned a további dolgokat? Akkor ez a remek Trollok Hátitáska húzózsinóros táska az, amire vágytál! Megjelenése alapján fiúknak és lányoknak tökéletes választás. Mivel ez a táska sok mindenre alkalmas, bármikor zsebre vághatod, sokoldalú színösszeállítása pedig tökéletesen kiegészít bármilyen hétköznapi és elegáns viseletet. Ennek a divatos táskának az anyaga tartós, éppen ezért papucs táskaként is szolgálhat. Az alábbi kortól ajánlott: 3 éves kortól.

Trollok Hátitáska hátitáska fő tulajdonságai

  • Made márkájú uniszex táska
  • Eszméletlen színösszeállítás
  • Az alábbi kortól ajánlott: 3 éves kortól
  • Színe: többszínű

Paraméterek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 40 cm
Szélesség 32,5 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Trollok

Szín

Szín Többszínű
Kód:  HRAbz00521
Termékszám:  5411217776773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20