Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Trendy babáknak

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trendy babáknak

Minden fiatal, legalább 3 éves fiatal anyuka szerepbe bújt kisgyermek első pillantásra beleszeret majd a MaDe divatos rózsaszín játék babakocsiba. Az Adélka elnevezésű új kollekció darabja különleges kialakítású mélységgel biztosít gyermeked kedvenc babájának kényelmes és biztonságos elhelyezést. A baba így nyugodt és meleg fekhelyen lesz, a kislányodnak pedig nem kell aggódnia, hogy valahol véletlenül elhagyja a csöppséget. A babakocsi nem csak a kis Adélka babának alkalmas, hanem az összes 42 cm-nél kisebb babának is. Egy másik előnye, hogy a Trendy babakocsi rendkívül könnyen összezárható, tehát bármilyen kirándulásra vagy utazásra magatokkal vihetitek. A kistermetű anyukák kényelme érdekében a babakocsin található egy állítható fogantyú is, amelynek magassága az igényeknek megfelelően egy bizonyos szintig testreszabható.

A Trendy - Adélka kollekció rózsaszín babakocsijának legfontosabb jellemzői

  • Feltűnő rózsaszínű 
  • Funkcionális kialakítás és egyszerű összezárhatóság
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Alkalmas a maximum 42 cm-es babákhoz
  • Állítható fogantyú: 39-68 cm
  • Méretek 67 (Mé) × 68 (Ma) × 41 (Sz) cm
Kód:  HRAif6628
Termékszám:  8590756956147
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05