Oldal frissítése

transzformerek

Kiegészítők a termékhez

transzformerek

Praktikus készlet fiúiskola egy kedvelt motívuma a Transformers. Ez magában foglalja anatómiai hátizsák, tolltartó, táska és papucs borító könyvek A4. Set ideális iskolás I. általános iskola. Ergonómikusan formázott anatómiai hátizsák párnázott vissza. A kitöltés anyaga kényelmes lélegző anyagból. A széles, lágy és állítható pántok tökéletesen illeszkedik a hátán, és egyformán terheli vállán a gyermek. Batoh potěší svou nízkou hmotností 895 g. Biztonsági növeli számos fényvisszaverő elemekkel. 2 nagy kamrák vannak ellátva szilárd cipzár elülső részén lévő két kisebb zseb tárolására ebédet vagy büntetést. Az oldalán a táska 2 zsebbel vizes palackok vagy egyéb apróságok. 

legfontosabb jellemzői

  • A készlet tartalmaz egy hátizsák, tolltartó, táska és papucs lapok A4
  • Kiváló minőségű, egészséges vizsgált anyagok
  • Szilárd és stabil alján egy hátizsák
  • Praktikus fogantyú hordozó táska a kezében
  • Kétszintes tolltartó 2 szárnyak

Nemcsak hátizsák

Emellett a fő attrakció készletek formájában zsákok értékelni fogja az egyéb alkatrészek a készlet. Kétszintes tolltartó két füllel. Az egyik ezek közül átlátszó zsebbel, amibe kényelmesen elfér az iskolában menetrendet. Méretek büntetések 20 × 14 × 4 cm. Bag papucs is alkalmas edzés ruhát. Vállalt bábuk viselhető vállon vagy csatolni egy hátizsák. A méretek 40 × 27 cm. Védelem notebook kínál héjak könyvek A4. Ezek a belső fül leeső tartalom és rögzítő gumi. 

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Iskolai felszerelések
Kód:  HRAa8959
Termékszám:  8595096794190

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20