Oldal frissítése

Transformers Turbo 1x Supernova Átalakítható

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Transformers Turbo 1x Supernova Átalakítható

Transformers: Az utolsó lovag című filmben az új hősöknek szembe kell szállniuk a gonosz erőkkel, és helyes cselekedeteikkel meg kell védeniük a világ lakóinak biztonságát. Vajon sikkerel tudnak járni?

Válaszd ki kedvenc karaktered a filmből és vegyél részt Te is a látványos csatában! Egy mozdulattal át tudod alakítani Vadászebet harckocsi alakjába, és már indulhatsz is a csata helyszínére. Gyűjtsd össze a teljes Turbo Changer Transformer figurát és vegyél részt egy különleges kalandban az új autobotokkal! Ez a tökéletes játék fiúknak, 5 éves kortól.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 /EK 2009 június 18-i, a játékok biztonságosságáról szóló rendeletnek, és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Természetesen ezeket egy minőségbiztosítási nyilatkozat is alátámasztja.

Legfontosabb jellemzők

  • Vadászeb játékfigura
  • Minőségi kivitelezés
  • Szép dizájn
  • Egyszerű és gyors átalakítás egy mozdulattal
  • Robot és harckocsi állapot közötti válthatóság
  • A Transformers című film alapján

Magassága:
20 cm

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0493d
Termékszám:  5010993365043
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15