Oldal frissítése

Transformers - Transzformátor alkatrészek és berendezések Silverbolt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transformers - Transzformátor alkatrészek és berendezések Silverbolt

Transzformátor Silverbolt figura tartozékok és felszerelések teszi a gyerekek boldogok, vele tapasztalata móka, és még mindig az, hogy ez a játék jön vissza. Változás, hozzon létre, kombinálják őket más transzformátorok, akár 17 lépést.A robot készült biztonságos műanyagból, a gyors átalakulás a sík és fordítva zajlik, amikor zavelíte. A csata véget ér, de a Hot Spot van egy másik feladat, eljött az idő, légi küldetés. V tuto chvíli se Transformer může změnit na stíhačku. A gyermekek nem kell magyarázni, hogyan kell játszani a robot, és használja a transzformáció, azonnal jöjjön magukat.Toy fejleszti a kreatív gondolkodás és finom motoros készségek, a képzelet, a gyerekek lepni. Mindenesetre a gyermek szobájában nem szabad kihagyni transzformátor

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Transformers

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAa2311c
Termékszám:  ASRT5010994844820
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10