Oldal frissítése

Transformers Warnado RID figura

Kiegészítők a termékhez

Transformers Warnado RID figura

A gyermekei Transformers rajongók? Tegye őket boldoggá, és lepje meg őket az ismert karakterek egyikével! A robot figura egy szempillantás alatt, mindössze pár mozdulattal autóvá alakítható, és vissza. A Transformers figura teljesen biztonságos, ellenőrzött anyagokból készült. így nyugodtan rábízható már 6 éves kisgyerekre is, aki ennyi idősen már könnyedén elbánik az átalakítható játékkal. A Transformers játékokkal a gyerekek fantasztikus kalandokban vehetnek részt, újrajátszhatják az ismert filmek jeleneteit vagy akár új történeteket is kreálhatnak.

Transformers Warnado RID figura főbb jellemzői

  • A Transformers mérete 22 cm.
  • A robot figura könnyedén harci géppé alakítható és vissza.
  • A figura az ismert Transformers filmek sztárja.
  • Warnado karakter.
  • Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

Transformers RID figura - 2 az 1-ben játék

A Transformers filmek karaktereinek mintájára tervezett figurák a gyerekek kedvencei lesznek. Ezek nem egyszerű, statikus játékok! Akárcsak a mozi- és tévéfilmekben, ezek a figurák is pár mozdulattal autóvá, katonai repülőgéppé vagy kamionná alakíthatóak. Csak a gyerekén múlik, hogy az aktuális kaland során robotként vagy járműként játszatja kedvenc karakterét. A sokrétű játék változatos felhasználásának már csak a gyermek képzelőereje szabhat határt!

 

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0484f
Termékszám:  ASRT5010993350605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15