Oldal frissítése

Transformers Optimus Prime

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Transformers Optimus Prime

Élje át a Transformers figurák hihetetlen átváltozásait, amelyeket az azonos című film, a Transformers: Az utolsó lovag ihletett. Változtassa át Optimus Prime robot figuráját kamionná csupán két gyors lépéssel. A robot fején áthúzza a sisakot és aktiválja a lovagi páncélt. 

 Most Optimus Prime egy űrbéli utazásba kezd, ami számára egy félelmetes próba lesz. Csatlakozz a misszióhoz és kövesd a legendás Autobot alattomos erők elleni küzdelmét. Tökéletes játék fiúknak 6 éves kortól. Vajon Optimus Prime? robot elég erős lesz a harchoz?

Gyűjtsük össze a teljes gyűjteményt a Transformerstől és tapasztaljunk meg egy egyedi kalandot! 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

Legfontosabb jellemzők

  •  Optimus Prime
  • minőségi anyagok
  • szép design
  • Egyszerű és gyors átalakítás
  •  robottá és kamionná átalakítható
  • aTransformers sorozat része

magasság:
11 cm

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0476a
Termékszám:  ASRT5010993365203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10