Oldal frissítése

Transformers - Mozgó transzformátor javított pengék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Transformers - Mozgó transzformátor javított pengék

Mozgatható transzformátor pengék lenyűgözni minden rajongó a család figurák Transformers. One erős és szívós harcos, aki kedveli a személyes párbajt ellenségek. Tagjaként a mentőcsapat segítségével vészhelyzetben, és repül, hogy segítsen a mentőhelikopter. Megvan a saját horog, hanem erős és erős fegyver. Oneszerű átalakulás protectobota történik több lépésben helikopter nagy légcsavar és egy pillanatra azt přeměníš vissza a bátor harcos.
Most jön a fejlesztéseket, akkor lehet módosítani, és összekapcsolják az egyes részek másokkal kedvenc hősök és építeni, még nagyobb szám. Ez is az egyik a végtagok a hatalmas Defensor. Užij si s figurkou Blades skvělou a napínavou zábavu a vytvoř si svého odvážného superhrdinu.

Műszaki adatok:

anyaga:
minőségű műanyag

Ajánlott kor:
8 éves kortól
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Transformers

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAa2313d
Termékszám:  ASRT5010994854683
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20