Oldal frissítése

Transformers Deluxe figura triceratopsz Dinobot

Kiegészítők a termékhez

Transformers Deluxe figura triceratopsz Dinobot

Gyerekei rajonanak a  Transformersért? Tegye őket boldoggá, és vegye meg neki az  egyik ismert karaktert. Harcos robot, rövid idő alatt átalakul az autóvá, és  vissza néhány egyszerű mozdulattal. Transzformers figurák biztonságos anyagból készültek.  8 éves kortól ajánlott, ugyanis a gyermekek ebben a korban képesek már oda-vissza alakítani  Ezzel a játékkal gyermeke képes lesz ujraélni a film kalandjait, vagy saját történetet kitalálni magának. 

Transformers Deluxe figura, triceratopsz Dinobot jellemzői

  • Transformers mérete 21 cm
  • A robotok könnyen alakulnak át dinoszaurusszá és vissza
  • a híres filmszereplőket mintázzák Transformersből
  • változatos triceratopsz dinobot
  • Deluxe Edition: kidolgozott részletek
  •  8 éves kor fölött alkalmas

Transformers Deluxe figura - 2 az 1-ben játék

Transformers figurák megragadják a gyermekek figyelmét azonnal. . És ez nem csak a statikus  játékok. Ezek ugyanolyan jellemzőkkel bírnak,mint a névrokonaik a TV képernyőjén. A figurák néhány lépésben átalakíthatóak  robot autóvá, repülőgépé - harcossá vagy teherautóvá. Ez csakis a gyerek fantáziájától függ: hagyhatja a robotot harci módban is de könnyedén járművé is alakíthatja. A játék változatossága biztosítja a gyerek szórakozását és képzelőerejének fejlődését.

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAif0472e
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15