Oldal frissítése

Mancs őrjárat Chase figura tartozékokkal

Kiegészítők a termékhez

Mancs őrjárat Chase figura tartozékokkal

A Paw Patrol (Mancs őrjárat akcióban) egy kutyákról szóló animációs sorozat, amelyben a kutyák az embertársaikkal együtt különféle kalandokat élnek át. Az ezen sorozat által ihletett játékszetteknek köszönhetően most gyermekeiknek is hasonló élményekben és kalandokban lehet részük, miközben kedvenc kutyahőseikkel játszanak. Minden kutyusnak megvan a maga erőssége és gyenge pontja, amelyek segítik az egész csapatot. A játék így együttműködésre, barátságra és a kölcsönös segítségre tanítja a gyermekeket. 

 Chase, a mentőkutya figura főbb jellemzői 

  • A figurákat a mentőkutyákról szóló animációs sorozat ihlette - Paw Patrol (Mancs őrjárat akcióban)
  • A figurákon leszerelhető mentőfelszerelés található
  • A gyerekek kedvenc kutyahőseikkel játszhatnak
  • Anyaga: műanyag
  • 3 éves kortól ajánlott

A csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy darab mentőfelszereléssel ellátott  Chase kutya hőst. A hátizsák könnyen leszerelhető, Chase a bevetés után így könnyen le tudja venni azt, hogy egy kicsit megpihenjen. Azonban éber marad, készenlétben várja, mikor indulhat egy újabb mentőakcióra.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAkn0656b
Termékszám:  ASRT778988129494

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20