Oldal frissítése

Mancs őrjárat Marshall 25 cm

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mancs őrjárat Marshall 25 cm

A Mancs őrjárat plüssfigurája egy mentőkutyákról szóló animációs sorozat egyik karaktere, ami biztosan minden kisgyermeket elvarázsol majd. A piros tűzoltó jelmezes Dalmata minden gyermeket megvéd, így mindig biztonságban érezhetik magukat mellette. Minőségi plüssből készült, amelynek nagyon kellemes az érintése és az ölelése is.  

Marshall járőr plüssfigura főbb jellemzői

  • Plüssfigura a kalandos animációs sorozatból
  • A kutya neve: Marshall
  • Poliészter töltetű játék
  • A gyűjteményben megtalálja a következő 6 kutyát- Skye, Marshall, Chase, Everest, Rubble és Zuma
  • A rajzfilm egyik karaktere

Számos kaland várja

A Mancs őrjárat bátor plüss figurái nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is örömet tudnak okozni. A plüss hős mentőkutyák szeretik megvédeni a gyermekeket, csak úgy, mint a mesében. A legkisebb rajongók így rendkívül biztonságban érezhetik magukat otthon, a nagymamánál és az óvodában is. Maguk választhatják ki a hozzájuk legközelebb álló kisállatukat, vagy akár összeállíthatják az egész csapatot is. A gyűjteményben megtalálható képzett kutyák mind különböző készségekkel rendelkeznek.

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Plüssök
Kód:  HRAjd0064
Termékszám:  778988130919
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15