Oldal frissítése

Air Rescue Rocky A Mancs őrjáratból

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Air Rescue Rocky A Mancs őrjáratból

Az ismert figura a Paw Patrol avagy A Mancs őrjárat animációs sorozatból minden kisgyermeknek örömet okoz. Az imádnivaló kutyus zöld ruhában és sapkával minden csemetét megvéd, és szívesen eljátszik velük. A gyermekek mindig biztonságban érezhetik vele magukat. Rocky Air Rescue most további speciális kiegészítőket kapott, melyek légi mentővé változtatják őt. A játék a figura mellkasán található gomb megnyomásával kezdődik. A csomagolás mérete 18,5 × 5,5 × 16,5 cm.

Az Air Rescue Rocky a Mancs őrjáratból legfőbb jellemzői 

  • Air Rescue Rocky figura a Mancs őrjárat animációs kalandsorozatból
  • Rocky nevű kutya
  • A figura magassága 6 cm
  • A szettben 6 kutya található: Skye, Marshall, Chase, Everest, Rubble és Zuma
  • Rajzfilm figura

Rengeteg kaland

Nemcsak a gyerekek, de a felnőttek fellelkesülnek ezektől a Mancs őrjáratból ismert bátor mentőkutyáktól. A kutyusok ugyanúgy meg szeretnék védeni gyermekeiket, mint a róluk szóló mesében. Kis csodálóik így biztonságban fogják magukat érezni otthon, a nagymamánál vagy az óvodában. Maguk választhatják ki az állatkát, amelyik a legközelebb áll hozzájuk, vagy akár egy egész csapatot is összeállíthatnak. A szettben különböző készségekkel rendelkező kutyák találhatók.

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Mancs őrjárat

Játék kategória

Játék kategória Plüssök
Kód:  HRAkn0657m
Termékszám:  ASRT778988066430
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15