Oldal frissítése

Tire Twister Auto távirányítóval

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tire Twister Auto távirányítóval

Van egy kis sofőr otthon, akinek egy normál autó már nem elég? Szerezd meg ezt a Tire Twister autót távirányítóval. Az autó kiváló minőségű műanyagból készült, így nem okoz neki gondot az igénybevétel. Fejleszti a gyermekek képzeletét, motorikus készségeit, logikai gondolkodást és a játékosságot. A gyerekek értékelni fogják színes design-t. Ez egy 2 az 1-ben játék.  Az autóval úgy is lehet játszani, hogy a gumiabroncsot mozgatjuk, vagy pedig kiveheted az autót, és külön is használhatod. A játékot úgy tervezték, hogy megfeleljen a 3 évesnél idősebb gyermekek igényeinek.

A Tire Twister távvezérlős autó legfontosabb jellemzői

  • Tire Twister - Gumiabroncs vagy autó
  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • Fejlődik a gyermekek képzelőereje, motorikus készségei, logikus gondolkodása és játékossága
  • Színes formatervezés
  •  2 az 1-ben játék
  • Az autó távirányítóval működik

Autó vagy gumiabroncs

Ennek a játéknak az egyedülálló tulajdonsága, hogy az autót a gumiabroncsban irányíthatod, amely előre vagy hátrafelé vagy a tengelye körül foroghat. Az autó mozog benne. A cél az, hogy az autót a gumiabroncs belsejében tartsuk. Ha a gumiabroncs elfordul és az autó eléri, megváltoztatja a gumiabroncs menetirányát. A Tire Twister segítségével végtelen szórakozásban lehet részed. 

Különálló autó

Ha a gumiabroncsos játékot kezded megunni, akkor kiveheted az autót, és külön is használhatod. A kocsit előre és hátra lehet mozgatni. A távvezérlő nagyon intuitív, kisgyerek is képesek kezelni. A Tire Twister segítségével a gyerekek soha nem fognak unatkozni.

Az autóhoz szükséges elemek:
3 × AA 1.5V (nem tartozék)
A távirányítóhoz szükséges elemek:
2 × AA 1.5V (nem tartozék)
A gumiabroncs mérete:
31,5 × 13 cm
A csomag méretei:
45,5 × 14 × 40 cm


Paraméterek

Tulajdonságok

Fókusz Gyerek
Használat Beltéri
Kód:  HRAif8200
Termékszám:  0050743638541
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05