Oldal frissítése

Trunki Gurulós bőrönd - Tipu, a tigris

4,9 19 értékelés
24 990 Ft

Trunki Gurulós bőrönd - Tipu, a tigris

A bőrönd formájú különleges, Tipu tigris gyermekjármű ideális utazáshoz, nyaraláshoz vagy sétákhoz. Lehetővé teszi, hogy gyereked utazás közben is szabadon, jól érezze magát, valamint bepakolhatja ebbe az egyedi bőröndbe a különféle játékait, mindazt, amire szüksége van. A bőrönd egy tigrisre hasonlít. A jármű-bőröndöt úgy tervezték, hogy 1-3 éves kortól ajánlott, de akár 50 kilós gyerek is használhatja. Elég nagy tárhelyet biztosít a játékok vagy könyvek számára, de a gyerek ruháinak és higiéniai felszerelésének tárolására is alkalmas. A bőrönd otthoni játéktárolásra is használható. Tedd kényelmesebbé és élvezetesebbé az utazást gyermeked számára!

A kerekekkel felszerelt gyermebőröndöt lehet húzni, de a gyerekek gyakran rá is ülnek, például repülőtéri várakozás közben. A bőrönd belsejében tárolt tárgyakat belső hevederekkel lehet rögzíteni, és belső oldalzsebek is vannak a kisebb tárgyak számára. A szülők bizonyára értékelik majd a kényelmes fogantyúkat és a húzópántot, amellyel a gurulós bőröndön ülő gyereket húzhatják. A bőrönd könnyű, de rendkívül tartós műanyagból készült. Könnyen nyitható és zárható, pasztellszínű. Az elején praktikus, kiálló fogantyúk vannak a rajta ülő kis utazó nagyobb biztonsága érdekében. Szerezz be gyerekednek egy ilyen praktikus bőrönd-járművet, amely lecsökkenti az unalmas várakozási időt, és könnyűvé teszi az utazást a kis lurkóval!
A bőrönd térfogata:
18 l
Méretei:
44 x 22 x 32 cm
Maximális terhelés:
50 kg
Színe:
narancs

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 31 cm
Szélesség 21 cm
Hosszúság/mélység 46 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 18 l

Felszerelés

Felszerelés Címke, Rögzítőpántok, Belső zseb
Kerekek Kemény
Kerékszám 4
Fogantyú Felső

Szín

Szín Narancssárga
Motívum Egyszínű

Anyag

Típus Keményfedeles

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Tömeg

Tömeg 1,7 kg

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Motívum

Motívum Tigris
Kód:  FOB296
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595226302790

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20